1. Kartagotours.hu
  2. Hírek
  3. DUBAI PARKS & RESORTS

DUBAI PARKS - KEDVEZMÉNYES BELÉPŐ A FOGLALÁSHOZ

vasárnap, 22.1.2023

DUBAI PARKS - KEDVEZMÉNYES BELÉPŐ A FOGLALÁSHOZ

SPECIÁLIS AKCIÓ A KARTAGO TOURS-NÁL FOGLALÓ UTASOKNAK:

Foglaljon utazást Dubai-ba vagy Ras Al Khaimah Emirátusba és a Dubai Parks-ba kedvezményes, 21.000 Ft/fő áron (1 parkba szóló jegy)válthat belépőjegyet!

A promóció 2023. március 31-ig történő foglalás esetén érvényes, a kedvezményes jegyek 2023. április 30-ig használhatóak fel. A parkokba szóló jegy ára 21.000 Ft/fő felnőtt és gyermek utasoknak egyaránt (1 jegy megvétele 1 park meglátogatására jogosít). A jegy megvásárlásakor meg kell jelölni, hogy melyik Parkba szeretne belépni az Utas! 3 éves kor alatt ingyenes a belépés! A jegy ára Ras Al Khaimah szállodákból a transzfert is tartalmazza a park és a szálloda között (Dubai hotelek esetén a transzfer nincs az árban). Ras Al Khaimah és Dubai között az ingyenes shuttle csak heti egyszer, szombaton közlekedik, ezért Ras Al Khaimah szállodák esetén szombati napokon foglalható a program!
 

További cikkek

ÚJDONSÁG! Omán/Salalah – a téli üdülések új slágere! 2023. szeptember 30-ig First Minute árakkal várjuk Utasainkat!
Idén a nyár ősszel folytatódik! Ha Ön is azon utasaink közé tartozik, akik szeretik elkerülni a főszezon nyüzsgését szeptember hónap a legideálisabb időpont az utazásra.
Weboldalunkon már elérhetőek az első 2023/2024 téli ajánlatok! 2023. szeptember 30-ig First Minute árakkal várjuk Utasainkat!
Tervezzék meg nyári üdülésüket már most a tengerpartra, egyedülőlló Last Minute % kedvezményekkel!
Last Minute utazások - közeli indulások számos kedvezménnyel!Hurghada vagy Marsa Alam, egy egyiptomi utazás mindig felejthettelen élmény marad!
A Perzsa-öböl vize egész évben kiváló, a Ras Al Khaimah-ban található 4 és 5 csillagos légkondicionált szállodák a kategóriának megfelelő kifogástalan minőséget és pazar ellátást kínálnak. Aki pedig aktív pihenésre vágyik, annak Dubai már jól ismert luxusszállodái vagy a 3 csillagos ún. városi szállodák kínálnak nagyon jó lehetőséget a vakációra!