Foglalásaim

  1. Kartagotours.hu
  2. Foglalásaim
Amennyiben már megkötötte érvényes utazási szerződését és rendelkezik foglalási számmal, a fenti mezők kitöltésével itt ellenőrizheti szerződése adatait, a járat pontos menetrendjét, a befizetésekről szóló információkat, továbbá on-line fizetési felületet talál hátraléka befizetéséhez!

Felhívjuk figyelmét, hogy az aktuális menetrend a légitársaság visszaigazolását követően válik elérhetővé, melynek legkésőbbi lehetséges időpontja az indulás előtti 7. nap.

Annak ellenére, hogy a Kartago Tours utazási iroda és a légitársaságok mindent megtesznek, hogy megfeleljenek a szerződésben vállalt kötelezettségeiknek és az ütemterveknek, a megnövekedett légiforgalom és a légiközlekedésben előírt valamennyi technikai és szervezeti szabályozás betartása miatt sajnos a menetrendváltozás (néha az utolsó pillanatban) egyes esetekben elkerülhetetlen. Ezért kérjük, az itt feltüntetett menetrendet soha ne tekintse véglegesnek és mindig tájékozódjon körültekintően az aktuális indulási időpontokról.

Természetesen amint a Kartago Tours utazási iroda értesítést kap menetrend változásról, azonnal tájékoztatja az Utasokat!