KARTAGO TOURS - 26 ÉVE AZ UTAZÓK SZOLGÁLATÁBAN

Cégünk 1996 decemberében alakult azzal a céllal, hogy színvonalas nyaralási lehetőségeket kínáljon a lehető legkedvezőbb áron! Azóta munkatársaink és partnereink világszerte azon fáradoznak, hogy Utasaink elégedetten és felejthetetlen élményekkel gazdagodva térjenek haza utazásukról. Megalapításunk óta több mint 600.000 Utas már ránk bízta a családi vakáció megszervezését. Miért ne tenne Ön is így?

Mi ezt kínáljuk utasainknak:

biztos és stabil nemzetközi háttér, professzionális szakmai múlt

Cégünk a 61 Milliárd EUR forgalmú német REWE konszern tagja, amely elsősorban a kereskedelem területén tevékenykedik és olyan láncok tartoznak hozzá, mint a REWE, BILLA, MERKUR vagy a PENNY. A konszern turisztikai üzletága a DER TOURISTIK, mely a REWE mindössze 9 %-át képviseli, de még így is Európa második legnagyobb utaztató cégcsoportja. Ebbe olyan neves tour operátorok és szállodaláncok tartoznak, mint az ITS, KUONI, DER, CALIMERA, LTI, EXIM GROUP, utóbbi a Kartago Tours közvetlen anyavállalata. Számokban ez évi 10 millió utast jelent Európa 15 országából. Cégünk óriási nemzetközi háttere és az a tény, hogy az idegenforgalmon kívül számos más iparágban is jelen van a vállalatcsoport, biztos stabilitást eredményez a sokszor gyorsan változó turisztikai piacon is.

biztonság és pénzügyi stabilitás

Kartago Tours vagyoni biztosítékának összege 2022 és 2023 évre 1.800.000.000 Ft (egymilliárd-nyolcszázmillió Forint), melyet a Európai Utazási Biztosító Zrt-vel kötött biztosítás fedez (kötvényszám: KT- KE-1211-20220930). Ez az összeg a 213/1996, (XII.23) Kormányrendelet 10§(1) bekezdésében foglalt esetekre nyújt fedezetet (befizetett előlegek visszafizetése).A 213/1996, (XII.23) Kormányrendelet 9/A§(2) bekezdésében foglalt esetekre (hazaszállítás, kényszerű kint tartózkodás költségeinek fedezet ) a Kartago Tours az Európai Utazási Biztosító Zrt-vel (1132 Budapest, Váci út 36-38.) kötött biztosítást 360.000.000 Ft (háromszázhatvanmillió forint) összegben, kötvényszám: KT-KE-867-20210915.

A vagyoni biztosíték hatálya a Kartago Tours által Magyarországról külföldre szervezett valamennyi utazási csomagra terjed ki.

Ezen felül a cég 5 millió EUR értékű nemzetközi felelősségbiztosítással is rendelkezik. Emellett megemlítendő, hogy a cégcsoportban nincsenek banki hitelek sem.

úti célok és szállodák gazdag kínálata

Cégünk igyekszik utasai számára minél nagyobb választékot kínálni, hogy mindenki megtalálhassa az érdeklődésének és igényeinek megfelelő célországot és szálláshelyet. Kínálatunkban megtalálhatóak állandó és közkedvelt úti céljaink – Egyiptom (Hurghada, Marsa Alam), Tunézia és Djerba, Törökország, Görögország (Kréta, Korfu, Rodosz és Zakynthos), Spanyolország (Mallorca, Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura), Olaszország, Arab Emirátusok (Dubai és Ras al Khaimah), Bulgária, Ciprus, Málta, Horvátország, Portugália, Dominikai Köztársaság, Zanzibár, Mexikó, Mauritius és a Maldív-szigetek. Ezeken túl széles partnerkörünknek és az anyacégeink által nyújtott lehetőségeinknek köszönhetően a világ bármely pontjára van lehetőségünk utazást szervezni. Várjuk megtisztelő ajánlatkérő megkeresésüket akár személyesen irodáinkban, akár on-line weboldalunkon, kollégáink biztosan megtalálják a legmegfelelőbb úti célt az Ön számára is!  

versenyképes árak, szuper előleg akció, flexibilitás

Előfoglalási akciónk keretében cégünk jelentős előfoglalási kedvezményt és egyéb előnyt biztosít. A first minute ajánlat kihasználása számos előnnyel jár. Az eredeti árnál sokkal olcsóbban utazhatnak, a teljes kínálatból választhatnak (még minden szálláshely foglalható), bebiztosíthatják helyüket mind a repülőgépen, mind a szállodában.Továbbá az előfoglalási időszakban cégünk flexibilis módosítási lehetőséget, díjmentes lemondást (indulás előtti 45.. naptól 30. napig) biztosít.

ügyfélközpontúság, korszerű technikai megoldások

Minden fórumon készségesen állunk utasaink rendelkezésére!Személyesen 7 saját irodánk és 600 partnerünk közreműködésével az ország bármely pontján elérhetők ajánlataink. Telefonon utasaink rendelkezésére áll Call Centerünk.

Folyamatosan frissülő weboldalunk mindig a valós idejű foglaltsági információkat és az aktuális legkedvezőbb árakat jeleníti meg utasaink minél pontosabb tájékoztatása érdekében. Itt a nap 24 órájában böngészheti ajánlatainkat. 

 

Sikeres nyaralást, jó utazást és felejthetetlen élményeket kívánunk leendő és visszatérő Kedves Utasainknak egyaránt!