Egy vidám nyaralás az Emirátusokban

Látnivalók az egész család számára a Dubai Parks & Resorts-ban!

Dubai - a legtöbb élménypark egy helyen!

A Dubai Parks & Resorts egyedi koncepciója, hogy több élménypark egy komplexumon belül várja a látogatókat. Előnye, hogy így minden korosztály megtalálja a számára legvonzóbb szórakozási lehetőséget. A legmodernebb technológiák, virtuális valóságra épülő játékok, szupermodern hullámvasút és még sok más egyedi látványosság várja az utasokat. Minden parkban kiváló éttermek és rengeteg üzlet található. A Dubai Parks & Resorts egy rendkívüli élmény, amelyet csak Dubaiban találhat meg! Látogasson el ide és élvezze ki minden pillanatát!

MOTIONGATE® DUBAI

Szereti a filmeket? Akár a Szellemirtók, az Underworld, a Kung Fu Panda, a Shrek vagy a Törpök rajongója, itt tátva marad a szája! A MotiongateTM Dubai élménypark a filmek világába vezet a legnagyobb klasszikusoktól a 21. század legnépszerűbb animációiig. Kíváncsi, hogyan néznek ki a hollywoodi kasszasikerek kulisszái, hogyan születnek a filmes trükkök, vagy hogyan működnek általában a filmstúdiók? Több tucat különböző látnivaló, hullámvasút, interaktív előadások, játékzónák és még sok más várja Önt!

BOLLYWOOD PARKS® DUBAI

A Bollywood ParksTM Dubai az első ilyen park a világon, mely az indiai filmgyártást, a világ egyik legnagyobb filmipari óriását mutatja be. A parkban a leghíresebb bollywoodi filmek által ihletett környezetben találja magát. Barangolhat Mumbai utcáin,átélhet egy izgalmas kalandot egy maffiafőnök mellett, vagy megnézheti Bollywood első musicaljének Broadway-stílusú előadását. Nem hiányoznak kedvenc bollywoodi hősei sem, akiket eddig csak a filmekből ismert.
 

LEGOLAND® DUBAI

Ha a kicsik unatkoznának, várja őket a  LEGOLAND®, ahol garantáltan nem fognak! A LEGOLAND® élménypark tucatnyi különféle attrakciót kínál, ahol minden kis építő találhat kedvére valót. A LEGOLAND szívében természetesen ott van a MINILAND, ahol a dubai LEGO építészek közel 20 millió téglából alkották meg Dubai panorámáját és a Közel-Kelet leghíresebb műemlékeit.
 

LEGOLAND® WATER PARK

A koncepcióból a vízi vidámpark sem maradhat ki! A LEGOLAND® Water Park az egyetlen vízi park az Egyesült Arab Emírátusok egész területén. Két tucat csúszdát, LEGO tutajokat és számos vízi attrakciót kínál! A park természetesen a kicsikre is gondolt, így a gyerekek már két éves kortól élvezhetik a vízi kalandokat.
 

RIVERLAND® DUBAI

A RIVERLAND™ Dubai a Dubai Parks & Resorts kapuja. Üzletek és éttermek széles skáláját látogathatja meg jegyvásárlás nélkül. A parkban négy különböző tematikus zóna és egy mesterséges folyó található. A RIVERLAND™ Dubai az a hely, ahol zsonglőrökkel, akrobatákkal és zenészekkel találkozhat, és különféle szabadtéri koncerteken és fesztiválokon vehet részt.
 

Foglaljon utazást Dubai-ba vagy Ras Al Khaimah-ra, és fedezze fel a Dubai Parks sokszínű világát!

A parkokba szóló jegy esetében 1 jegy megvétele 1 park meglátogatására jogosít. A jegy megvásárlásakor meg kell jelölni, hogy melyik Parkba szeretne belépni az Utas! 3 éves kor alatt ingyenes a belépés! A jegy ára Ras Al Khaimah szállodákból a transzfert is tartalmazza a park és a szálloda között (Dubai hotelek esetén a transzfer nincs az árban). Ras Al Khaimah és Dubai között az ingyenes shuttle csak heti egyszer, szombaton közlekedik, ezért Ras Al Khaimah szállodák esetén szombati napokon foglalható a program!

SZÁLLODAKÍNÁLATUNK:

  1. Kartagotours.hu
  2. Arab Emirátusok - Dubai Parks & Resorts
Betöltés ...