1. Kartagotours.hu
  2. Hírek
  3. ÚJDONSÁG! OMÁN/SALALAH TÉL 2023/24

ÚJDONSÁG! OMÁN/SALALAH, a "Kelet Karibja"!

kedd, 22.8.2023

ÚJDONSÁG! OMÁN/SALALAH, a "Kelet Karibja"!

ÚJDONSÁG! 🤩  OMÁN – SALALAH, a „Kelet Karibja”! 🌴
Repüljenek velünk most először közvetlen charterjárattal Budapestről Omán/Salalah-ba!
Az új üdülőrégió, Hawana Salalah magas hegyvonulatok és széles, fehérhomokos strandok között fekszik. 🌊
 
Böngéssz szállodáink között, és fedezd fel ezt az ismeretlen és gyönyörű úti célt.
Utazzanak el ebbe a mesésen varázslatos országba, ahol a szultánok ősi öröksége ötvöződik a természet csodáival és a mai, modern világ gazdag kínálatával!

További cikkek

Idén a nyár ősszel folytatódik! Ha Ön is azon utasaink közé tartozik, akik szeretik elkerülni a főszezon nyüzsgését szeptember hónap a legideálisabb időpont az utazásra.
Weboldalunkon már elérhetőek az első 2023/2024 téli ajánlatok! 2023. szeptember 30-ig First Minute árakkal várjuk Utasainkat!
Tervezzék meg nyári üdülésüket már most a tengerpartra, egyedülőlló Last Minute % kedvezményekkel!
Last Minute utazások - közeli indulások számos kedvezménnyel!Hurghada vagy Marsa Alam, egy egyiptomi utazás mindig felejthettelen élmény marad!
A Perzsa-öböl vize egész évben kiváló, a Ras Al Khaimah-ban található 4 és 5 csillagos légkondicionált szállodák a kategóriának megfelelő kifogástalan minőséget és pazar ellátást kínálnak. Aki pedig aktív pihenésre vágyik, annak Dubai már jól ismert luxusszállodái vagy a 3 csillagos ún. városi szállodák kínálnak nagyon jó lehetőséget a vakációra!
Foglaljon utazást Dubai-ba vagy Ras Al Khaimah Emirátusba és a Dubai Parks-ba kedvezményes, 21.000 Ft/fő áron (1 parkba szóló jegy)válthat belépőjegyet!