OMÁN - SALALAH Ramadan információk

szerda, 28.2.2024

OMÁN - SALALAH
Ramadan információk

A Hawana komplexumtól kapott LEGFRISEBB tájékoztatás alapján a hozzájuk tartozó szállodák (Fanar Hotel & Residences, Rotana Hotel Salalah, Juweira Boutique Hotel) esetében, felhívjuk Utasaink szíves figyelmét a Ramadan ideje alatt (március 10 - április 11. között), életbelépő változásokra, melyek az alkoholfogyasztásra és egyes szolgáltatásokra terjednek ki, - de összeségében szinte teljesen ZAVARTALAN a biztosított szolgáltatásuk az étel- és italfogyasztás tekintetében.
  • Az étkezések minden étteremben változatlanul elérhetőek, azoknak időpontjában nem történt változás.
  • Alkoholmentes italok fogyasztása minden étteremben és bárban elérhetők, azoknak időpontjában nem történt változás.
  • A szállodák közösségi tereiben a Ramadan ideje alatt korlátozottan lehetséges vagy nem megengedett az étel-és ital fogyasztás.
  • Az alkoholfogyasztás a szállodákban napközben korlátozott (egyes esetekben csak a szobában, szobaszervízzel vehető igénybe).
  • Alkoholos italokat a Fanar Hotel & Residences és a Rotana Hotel Salalah szállodában a főétkezések közben, továbbá a kijelölt helyszíneken szolgálnak fel 19:00 és éjjel 01:00 óra között.
  • A Ramadant tartó dolgozók érdekében, tekintettel a fizikai igénybevételre, bizonyos programok kevesebbszer kerülnek megrendezésre.
  • Egyes szállodán kívüli turisztikai helyeken korlátozások léphetnek életbe a nyilvános helyeken történő ivás vagy étkezés esetén. Ha az üdülőhelyen kívül tervez programot, javasoljuk, hogy érdeklődjön a recepción a részletekről.
Az itt feltüntetett információk változtatásának jogát a Hawana komplexum üzemeltetői fenntartják! 

További cikkek

ÚJDONSÁG! Szállodakínálatunk magyar nyelvű animációval
ÚJDONSÁG! JAMAIKA - Reggae, rum, pálmafák! Fedezzen fel velünk új úti célokat!
Foglaljon utazást Dubai-ba vagy Ras Al Khaimah-ra és fedezze fel a Dubai Parks sokszínű világát!
ÚJDONSÁG! Omán/Salalah – a téli üdülések új slágere! 2023. október 31-ig First Minute árakkal várjuk Utasainkat!
Weboldalunkon már elérhetőek az első 2023/2024 téli ajánlatok! 2023. október 31-ig First Minute árakkal várjuk Utasainkat!
A Kartago Tours-nál mostantól elérhető az egész világ, weboldalunkon a mai naptól foglalhatóak a Kartago Dynamix utak!