Call Center: +36 1/ 462-8-462
 
kedvezmenyek

Az utazásnál már csak a verhetetlen ajánlatokat szereted jobban?
A legjobb helyen jársz. Most kettőt egy csapásra!

1. Légy résen: figyeld a heti akciókat a legjobb árakkal!
2. Válogass a számtalan mesés úti célunk, és csábító kedvezményeink között!
3. Foglalj online gyorsan és egyszerűen!


Még mindig kivársz a nyaralást illetően? Kár halogatnod, most jól jársz: minden héten három új úti cél és három szálloda akciósan! Kövesd figyelemmel, és válogass kedvedre itt!
Részletek

A heti akció promóció 2016. május 16-tól 2016. augusztus 28-ig, 15 héten keresztül kerül meghirdetésre. Az akció keretében péntekenként (az első 2016. május 13-án) három úti célra, azon belül 3-3 különböző szállodára speciális ajánlat kerül meghirdetésre, amely a következő hét hétfő 0:00-tól vasárnap 24:00 óráig érvényes. A speciális akciós árak semmilyen más kedvezménnyel nem kombinálhatóak. A speciális heti akciók meghirdetésre kerülnek weboldalunkon, facebook oldalunkon, illetve a Kartago Tours Zrt. online hírlevelében. A speciális akciós árak viszonteladón keresztüli foglalása engedélyezett, foglalható a Kartago Tours hivatalos (szerződéssel rendelkező) értékesítő partnereinél.

Foglalj legalább 60 nappal az indulás előtt, és élvezd 10%-os előfoglalási kedvezményünket.
Részletek

Az előfoglalási kedvezmény mértéke 10%, a korábban már velünk utazó törzsutasok esetén 17%, amennyiben a foglalástól számított 60 napon kívüli indulásra foglalod le utazásod, és az ár legalább 30%-át előlegként befizeted. A kedvezmény katalógusáron történő befizetés esetén, az alapárból és felárakból érvényesíthető, más kedvezményekkel nem kombinálható, kivéve a törzsutas kedvezményt.

FIGYELEM! Weboldalunk a 60 napon kívüli indulásoknál már a 10% kedvezménnyel csökkentett árakat mutatja! Amennyiben Ön törzsutas, a feltüntetett árakból további 7 % kedvezmény érvényesíthető!

A Kartago Tours tudja, hogy lehet nagy családdal is élvezet a nyaralás: gyermeked szinte ingyen utazhat a kijelölt hotelekbe.
Részletek

Ha gyermeked (életkor a szállodáknál külön megadva) két felnőtt kíséretében utazik, akkor ingyenesen vehet részt minden időpontban, meghatározott szállodákra (INGYEN GYERMEK jelzéssel ellátott) szóló útjainkon. A gyermek részére csak a járulékos költségeket (reptéri illetéket, kerozindíjat, a biztosítást illetve úti céltól függően a vízumdíjat) kell megfizetni. Gyermeked ingyen kapja a repülőjegyet, a szállást és az ellátást. A felárak a gyermekek részére külön fizetendőek. Az ingyen gyermek kedvezmény Tunézia, Egyiptom, Törökország, Görögország és Mallorca úti céloknál, meghatározott szállodáknál vehető igénybe!

Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy a kedvezmény nincs időponthoz kötve, egész szezonban felhasználható, de a helyek csak korlátozott számban (gépenként, indulásonként eltérő számban) állnak rendelkezésre, ezért ezeket az igényeket minél korábban jelezni szükséges. Amennyiben adott indulási időponton beteltek ezek a helyek, nem áll módunkban további ingyen gyermek helyet biztosítani. Az ilyen foglalásokat csak 12 órán keresztül tudjuk fenntartani. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a gyermekkel utazó felnőttek katalógusáron foglalják le az utazásukat. A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

Visszatérő Kartago utas vagy? Ha időben foglalsz, most a törzsutas kedvezményen felül további 10%-kal olcsóbban utazhatsz álmaid nyaralására.
Részletek

Ön is díjazza a hűséget? Mi is így vagyunk ezzel: nagyra értékeljük a bizalmát és hűségét, ha újra irodánkat tiszteli meg azzal, hogy szerettei gondtalan pihenéséről ismét mi gondoskodhassunk. Ha Ön utazott már velünk, az általunk szervezett úton való részvételét igazoló bizonylat bemutatása esetén az utazás katalógusárából 7% kedvezményt adunk.

Friss házasok vagytok? Ezért nálunk jutalom jár! Szervezd meg álmaid nászútját, mi gondoskodunk róla, hogy tökéletes legyen.
Részletek

NÁSZUTAS KEDVEZMÉNY: Azoknak, akik a házasságkötésüket követő 3 hónapon belül kezdik el utazásukat, és az utazás befizetésekor bemutatják a házassági anyakönyvi kivonat másolatát, (vagy előzetes önkormányzati igazolást) irodánk a házaspár mindkét tagjának ajándékkal kedveskedik az utazás katalógusárából leszámított 15 %-os árengedmény formájában. A kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze.

Nagy családdal vagy baráti társasággal utaznál? Szervezzétek egy velünk a közös lazítást és egyikőtök ingyen nyaralhat.
Részletek

IDŐSKORI KEDVEZMÉNY: Amennyiben Ön már betöltötte a 60. életévét és lefoglalja az utazását, valamint a katalógusban szereplő árának legalább 40%-át előlegként befizeti, az alapárból 7% kedvezményt adunk. A kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze.

IFJÚSÁGI KEDVEZMÉNY: Azok a 18-24 éves fiatalok, akik legalább 6 fős csoportban utaznak, a katalógusból kiválasztott szállodák esetében az utazás katalógusárából 15% kedvezményben részesülhetnek. A kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze, feltétel, hogy a 6 fő mindegyike az adott korhatáron belül legyen és egy foglalási szám alatt utazzanak.

Akár a bakancslista elején vagy végén jársz, nálunk kedvezményesen utazhatsz a régóta vágyott országodba.
Részletek

CSOPORTOS KEDVEZMÉNY: Amennyiben úgy döntesz, hogy nagyobb csoporttal utazol, 14 fő fizető résztvevő esetén a 15. részvételi díj INGYENES. Fizető résztvevő alatt az az Utas értendő, aki az utazás 100 %-os árát befizette. A kedvezmény csak felnőtt Utasok katalógus áron történő befizetése esetén érvényes. A kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze.


 
Szeretne hírlevelet kapni? Iratkozzon fel!
Miért utazzon a Kartago Tours-szal?
1. nemzetközi háttér, 20 éves szakmai múlt
2. 2016-ban 1 milliárd Ft vagyoni biztosíték
3. széles árukínálat, jó ár-érték arány, kiterjedt saját és partner irodahálózat
Oldal tetejére
 
 
 

Kartago Tours Zrt.

Copyright a-net.cz © 2013